Šejn

Dok živim život koji nisam birao sam o vrelom vjetru s juga moja duša sanja...

17.12.2007.

U dobrom društvu..

www.sarajevo-x.com/clanak/071214040

Britanski ambasador Matthew Rycroft počeo pisati blog!

Ambasador Velike Britanije u Bosni i Hercegovini, Matthew Rycroft, počeo je sa pisanjem bloga na popularnom bh. blog servisu Blogger.ba. Ambasador Rycroft odlučio je voditi blog kao jedan od načina za prezentaciju njegovih utisaka tokom diplomatske službe u BiH, ali i kao vid interakcije sa građanima.

Ambasador Velike Britanije u Bosni i Hercegovini, Matthew Rycroft, počeo je sa objavljivanjem bloga na adresi http://matthewrycroft.blogger.ba, saopćeno je iz Britanske ambasade u Sarajevu.

Ambasador Rycroft se odlučio pridružiti popularnoj bh. blog zajednici Blogger.ba i pisati blog tamo gdje piše i najveći broj građana Bosne i Hercegovine, kao jedan od načina za prezentaciju njegovih utisaka tokom diplomatske službe u BiH, ali i kao vid interakcije sa građanima. Administratori zajednice Blogger.ba nadaju se da će ovo potaknuti i druge ličnosti iz javnog i političkog života BiH na ovakav vid komunikacije s građanima.
(...)

I tako. Dobrodošo Metju, đe si, nema te sto godina.
Tako sad s jedne strane imamo ambasadora jedne velike sile na ovom blogeru. A sa druge strane imamo... dobro, prepoznaće se oni.

Baš me interesuje u kom pravcu će da krene blogger.ba, jednom ili drugom.